Unikt streetwear til den kvalitetsbevidste mand

31 juli 2018 Marie Pedersen
Unikt streetwear til den kvalitetsbevidste mand

Chaoz Clothing er et dansk firma, der blev startet op omkring visionen om at skabe et unikt brand inden for streetwear. Designet kombinerer stil og kaos, der i en blanding af perfektionisme og detaljeorienteret fokus, har taget Danmarks ungdom med storm siden 2017.

Alle kollektioner produceres i et begrænset antal. Dette gøres for at dyrke ideen om, at stil er individuelt, og at man ved at undgå masseproduktion af tøj også undgår at items bliver noget alle ejer.

I kollektionen Release finder du et udvalg af moderne sweatshirts, der kan styles på mange forskellige måder. Modellen Chaoz Stripes er ikke for kraftig i materialet, og kan derfor bæres det meste af året. Den kan kombineres med f.eks. en læderjakke i de koldere måneder. Sweateren er behagelig at have på, og pasformen gør, at den ikke kommer til at virke for stor.

I Release-kollektionen finder du også en hættetrøje, der i designet minder en smule om sweatshirten. Inspireret af hip hop-kulturens løstsiddende tøj, har Chaoz Clothing designet sin egen version af det velkendte stykke tøj. Fremstillet i letvægtsmateriale og med et enkelt og unikt design, kan hættetrøjen styles på forskellige måder. Kombineres den med et par løstsiddende bukser, bidrager den til et afslappet look. Den kan også kombineres med et par flotte jeans, hvilket vil skabe et look der både er afslappet og gennemtænkt.

Begge trøjer fås i størrelserne Small til XXL.

I Release-kollektionen finder du også en smart og brugbar taske med Chaoz Clothing’s logo trykt på forsiden. Tasken kan bruges i forbindelse med em travl hverdag, som måske både inkluderer skole, træning, sociale aktiviteter og meget andet. Dette er der naturligvis tænkt over, idet tasken er fremstillet i slidstærkt canvasmateriale. Tasken fås som udgangspunkt kun i sort, men der er også designet en hvid version. Denne er dog ikke vist på webshoppen, og kan kun købes på udvalgte tidspunkter og er derfor svær at få fat i, hvis ikke du holder øjnene åbne. Hold øje med nye kollektioner her https://chaozclothing.com/.

Flere Nyheder