Tøj til mænd og forskellen ved kvinder

09 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Tøj til mænd og forskellen ved kvinder

Kan du huske den aldrende sætning med, at mænd er fra Mars, og kvinder er fra Venus?

Det er jo egentlig et udtryk for at sige, at der er stor forskel på kønnene, og på én og samme tid ser man nu, at der for tiden sker et ryk i retning af, at udviklingen dikterer en udvisken mellem forskellen på mænd og kvinder samtidig med, at det bliver nemmere at se forskel på mænd og kvinder.

På den ene side ser vi, at kønsdebatten i visse lande vil have udtryk for et fælleskøn. Men på samme tid oplever vi, at moden dikterer større skæg OG længere hår for mænd, hvor sidstnævnte via en gammeldags opfattelse hørte kvinderne til.

Men hvad angår tøjet, ser man, at mændene går mere og mere op i, hvad de ifører sig, og at det ikke udelukkende behøver at være af en praktisk anordning, men at tøjet også må følge med moden og supplere den stil, man gerne vil vise frem som individ.

Før i tiden havde en mand et sæt arbejdstøj, der kunne være alt fra et skræddersyet jakkesæt til et almindeligt jakkesæt, en kedeldragt eller bare et par cowboybukser og en t-shirt afhængig af, hvad manden foretog sig af arbejde. Og så var der ellers et pænt antræk til festlige lejligheder.

Forandringen i mandetøj har gjort, at der nu findes alskens former for beklædningsgenstande, der spænder fra tank-top til veste, skjorter, polo-shirts og meget, meget mere, så manden på ligefod med kvinden man vælge flere antræk fra garderoben til forskellige anledninger.

Og hvis du netop som mand står og vil udvide, forandre eller skifte garderoben ud, så foreslår vi at besøge: 2Guys.dk, der har et bragende udvalg af nyt tøj til ham, så du er klædt moderigtigt på til mange sæsoner med kvalitetsartikler på kroppen.

Pst, de har også tøj til kvinder og børn.

Flere Nyheder