Smykkeserien, der byder på både trend og tradition

04 november 2019 admin

Skal du til en helt særlige fest eller fejring af en, du har nær og kær? Og mangler du den helt rigtige gave? Så læs med her!

Der findes få smykkeserier – hvis der da findes nogen! – der er ligeså populære som den klassiske, stilige og tidsløse “Marguerit serie” fra Lund Copenhagen. De fleste danskere har nok set dem – og mange er også lykkelige ejere af et eller flere af de smukke smykker.

Det allerførste smykke, der formedes efter den fine blomst – der i øvrigt er Danmarks nationalblomst og har navngivet eksempelvis “Marguerit ruten”, der fører engagerede cyklister eller travere rundt til nogle af landets skønneste naturområder – var en broche, givet i bryllupsgave til Dronning Margrethes mormor. Dronning Margrethes mormor, der bar samme fornavn, blev kaldt “Daisy” i familiens og vennernes lag, og det var derfor en oplagt inspirationskilde.

I dag kan man få alskens smykker i marguerit serien: fingerringe, halskæder, armbånd og øreringe. Serien er efterhånden ganske omfattende, og du kan vinde et hav af forskellige modeller – størrelse og metaltype varierer, og nye tilføjelser komme kontinuerligt til, så du både kan være trendy og klassisk. Smykkeserien vedbliver altså at være relevant, og mange synes det er sjovt at blande de helt traditionelle med modeller med de re-designede. Du kan også med fordel mixe og matche med de smykker, du i forvejen har derhjemme. 

Da der findes så mange modeller og stilarter, vil du med garanti kunne finde et eller flere produkter, der vil være helt rigtige til den, du ønsker at forkæle.

Gå på opdagelse hos den danske smykkeforhandler Fangels, der kan fremvise et kæmpe udvalg af marguerit smykker. Desuden er priserne konkurrencedygtige, og handler du online, får du yderligere 10% i rabat. Har du nogen spørgsmål så tøv endelig ikke med at tage kontakt – der sidder altid dygtige og erfarne medarbejdere klar til at svare på spørgsmål, store som små.

Flere Nyheder