Skab en kæmpe forskel i dit ansigt med contouring – sådan gør du

20 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Skab en kæmpe forskel i dit ansigt med contouring - sådan gør du

Contouring er efterhånden blevet en populær tendens i makeup verdenen, og det er noget, som mange begynder at benytte sig af, når de lægger makeup. Det er nemlig en perfekt måde at fremhæve ens kindben på, og det giver generelt meget mere kant og markering til ens ansigt. Det kan være, at du også rigtig gerne vil i gang med det, men er lidt tøvende. Måske ser teknikken lidt for avanceret ud, eller måske er du bange for, at det bliver lidt for unaturligt? Fortvivl ej. Vi har kigget Luxplus over skulderen, som har lavet en utrolig nem guide til, hvordan du bedst kan lægge contouring uden en masse dyre redskaber, og som samtidig giver et naturligt look i sidste ende.

Billed ID: 556378600

Disse redskaber skal du bruge

Først og fremmest er det vigtigt med de rette redskaber. Her er det ikke nødvendigt med et avanceret contour kit, hvis du netop ønsker et let og naturligt look. Det eneste du behøver er din sædvanlige foundation og to ekstra foundation udover – både en mørk der er et par toner mørkere end din hudfarve, og en lys der er et par toner lysere. Du kan enten bruge faste foundations eller i pudderform – alt efter hvad du har det bedst med. Det kan dog anbefales at købe de to ekstra foundations som sticks, da det er lidt nemmere at arbejde med.

Trin 1 – Den mørke

  • Start ud med at fordele din sædvanlige foundation i hele ansigtet, som du normalt vil gøre. Dette er for at skabe en god bund til din contouring.
  • Dernæst tager du fat i din mørke foundation stick. Har du en stor pande eller et rundt hoved, så skab lidt kant ved at påføre lidt mørk farve i tindingerne – skråt over øjenbrynene.
  • Gør det samme ved dine kindben, hvor du påfører en stribe af den mørke farve lige over fordybningen, der er under dine kindben.
  • Tegn en tynd stribe langs begge sider af næseryggen igen med den mørke. Hvis du har en lille næse, så kan du fortsætte helt op mod øjenbrynet, for at give den et længere udtryk.
  • Slut af med lidt mørk farve under kæberne for at markere kæbelinjen.

Trin 2 – Blendes

  • Hvis du bruger pudder, så blend farven ud i små lette strøg.
  • Hvis du bruger fast foundation eller foundation stick, så blend farven ud med en makeup svamp.

Trin 3 – Den lyse

  • Fordel den lyse foundation under øjnene, midt i panden op mellem øjenbrynene, på næseryggen, under den mørke farve ved dine kindben og til sidst lidt på hagen.
  • Slut af med at blende farven ud.

Trin 4 – Pudder

  • Afslut din countouring ved at bruge en løs pudder i hele ansigtet for at holde på makeuppen.

Så er din contouring teknik på plads og klar til at blive brugt i din makeup rutine! 

 

 

 

 

Flere Nyheder