Sådan vælger du dine yndlings smykker

12 juli 2019 Anne-Mette Hansen
Sådan vælger du dine yndlings smykker

Smykker er super svære at vælge. Du vil gerne have nogle, der passer til din stil og til dine forskellige outfits. Det kan enten være smykker, som du kan have på til hverdag eller til fest. Men hvordan vælger du dem? Og hvor skal du kigge efter dem?

Gode råd til at vælge smykker

Nogle gode råd, når du køber smykker, er:

1. Guld eller sølv? Det er det evige spørgsmål. De fleste har næsten altid en favorit. Enten går de mest med guld eller mest med sølv. Hvis ikke du kan vælge mellem guld eller sølv, bør du måske tænke over, hvad der passer med sammen med din tøjstil og andre accessories. 

2. Petite eller statement? Er du til små, elegante smykker, der er smukke fordi de er enkle og ikke alt for meget? F.eks. marguerit smykker? Eller vil du bære noget, der fanger blikke og bliver en stor del af dit outfit?

Style dit outfit med smykker

Du kan altid style dit outfit med smykker, lige meget hvilke smykker du har valgt at tage på. Dine enkle smykker passer både godt til et enkelt eller vildt outfit. En helt enkel, men dekorativ marguerit halskæde passer godt til en ensfarvet kjole eller top. De enkle smykker kan være med til at bryde det vilde outfit eller til at komplimentere det helt enkle. Store statement smykker som halskæder eller armbånd kan til gengæld også være med til at bryde et fuldstændig simpelt outfit. 

Her kan du købe flotte smykker

I dag kan du købe smykker alle mulige steder og ikke kun ved guldsmede. Dog kan det være en stor fordel at lede efter nye smykker online. Der findes mange gode webshops, hvor du kan finde flotte smykker til gode priser. Fangels.dk er et rigtig godt bud. Her kan du f.eks. finde nogle rigtig flotte marguerit smykker

Flere Nyheder