Modetøj til kvinder

16 august 2018 Marie Pedersen
Modetøj til kvinder

Tidens største modetendenser

Når det gælder mode til kvinder, bærer tidens strømninger præg af, at kvinder vil have funktionalitet, komfort og et flot udtryk på samme tid. Den moderne kvinde holder af at tage i supermarkedet, eller hente børn, iført et outfit, der lige så godt kunne passe til en cafétur med veninderne. Det må bare ikke kræve flere kræfter at sammensætte. Det ses tydeligt, at ønsket om tøj der både er praktisk og smart, bliver mødt overalt i modeverdenen. Men der er i høj grad også blevet mere plads til at udfolde sig kreativt med sit valg af tøj. Mange af de store designere dyrker kombinationen af forskellige mønstre og materialer, samt søger inspiration i trends der var populære for 10-20 år siden. Som eksempler kan nævne denim-tøj, bæltetasker og mange forskellige farvekombinationer.

Klosterfrøknerne – stort udvalg af mærkevarer til kvinder

Med beliggenhed i Borgergade i Horsens, byder Kloster Frøknerne velkommen til et univers fyldt med modetøj til kvinden, der går op i tidens trends. Butikken drives ud fra en idé om, at man kommer længst med imødekommenhed, fokus på kvalitet, personlig betjening og den gode oplevelse ved at handle i butikken. Kloster Frøknerne forhandler bl.a. danske mærker som Baum und Pferdgarten, Birgitte Herskind og Stella Nova. Derudover finder du også navne som Ralph Lauren, KENZO og Moschino.

Har du ikke mulighed for at besøge butikken i Horsens, kan du med fordel tage et kig på hjemmesiden https://klosterfrk.dk/, hvor du kan se store dele af sortimentet. Har du spørgsmål til kollektionerne eller særlige ønsker, står personalet hos Kloster Frøknerne klar til at besvare alle dine spørgsmål. På hjemmesiden finder du endvidere en sektion, hvor du kan lære forskellige designere at kende. Den pågældende designers produkter, som Kloster Frøknerne forhandler, vil være fremhævet. På den måde kan du lære mere om, hvilke tankere de forskellige designere gør sig i forhold til deres tøj, og finde lige præcis den designer og den kollektion der passer bedst til dig.

Flere Nyheder