Marguerit smykker skuer fremad og bruger gamle værdier

30 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Marguerit smykker skuer fremad og bruger gamle værdier

Ofte kan det være svært at forene noget gammelt med noget progressivt, der tør skue fremad, men som stadig ikke er så outreret, at enhver identifikation med disse bliver udvasket.

Lad os bare tage et konkret eksempel med smykker, som har været i mange menneskers hænder gennem tiden.

Før i tiden var det noget, som kun eliten havde adgang til, men i dag kan langt de fleste mennesker godt have råd til at købe gode, flotte og ægte smykker med diamanter i, lavet af guld og meget andet.

Det medfører, at der er stolte traditioner forbundet med det at lave smykker, samtidig med at der findes både traditionsrige og nystartede smykkevirksomheder, der forsøger at lave smykker, der har lige dele genkendelighed, men samtidig ikke er bange for at udfordre konventionerne ved smykker.

Dette skel er svært at ramme, men tag et godt eksempel med marguerit smykker, som netop er noget, hvor man har taget nogle gode, gamle dyder, men stadig tør forsøge at ændre på den gængse opfattelse af disse.

Vores kære marguerit har været vores nationalblomst siden 1980’erne, og kører man ad en marguerit-rute i Danmark, så ved man, at man kommer til at køre omkring nogle særegne, spændende og flotte omgivelser, der ikke er lige så almindelige at kigge på.

Sådan er det også med disse smykker.

For hvis du lukker øjnene og tænker på den klassiske opfattelse af smykker og så kigger på Marguerit smykker, så vil vi næsten godt garantere, at dette ligner noget af den opfattelse, du har omkring smykker.

Men hvis du for eksempel besøger Fangels.dk, vil du se, hvor mange forskellige typer af Marguerit smykker, der findes, som både ligner det, du opfatter som almindelige smykker, men som ikke holder sig tilbage for at tilføje noget progressivt i dem.

Besøg vores ovenstående link med det samme og anskaf dig din egen kollektion af Marguerit smykker.

Flere Nyheder