Mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje

17 august 2018 Marie Pedersen
Mærkevarer inden for kosmetik og hudpleje

Miljøvenlig og naturlig kosmetik

Mange kvinder anvender kosmetiske produkter på daglig basis. Men hvad ikke mange kvinder ved, er, at makeup ofte indeholder konserveringsmidler, som består af kemiske stoffer. Der er endda fundet eksempler på giftige stoffer, som kan være kræftfremkaldende. Gennem de seneste år, er der dukket flere og flere producenter op, som går op i at produktionen af deres produkter er miljøvenlig, samtidig med at produktet ikke indeholder skadelige stoffer.

Et eksempel på et brand, der har gjort det til deres mission at fremstille makeup og hudpleje uden nogle former for stoffer eller kemikalier, er Dr. Hauschka. Med 50 års erfaring inden for kosmetik, bygger Dr. Hauschkas produkter på en grundtanke om at anvende 100 % naturlige og organiske materialer i alle produkter. Hos Dr. Hauschka finder du både læbestift, øjenskyggecremer mm., alt sammen fremstillet med fokus på miljø og eliminering af skadelige stoffer.

Endnu en producent, der har valgt at fokusere på miljøet og anvende bæredygtige materialer, er EcoTools. EcoTools fremstiller makeupbørster af bæredygtigt aluminium og plastik. Skaftet er lavet af bambus, og deres emballage består af en blanding af bomuld og bambusfibre. Dette er for at mindske brugen af papir.

Stort udvalg inden for makeup og hudpleje

Er du interesseret i at prøve økologiske makeup- og kosmetikprodukter, kan du besøge den helt nye online portal https://klubklub.dk/. Konceptet er kun for medlemmer, som for kun 89 kr. om måneden får mulighed for at købe mærkevareprodukter inden for makeup, kropspleje, dufte, hårpleje og meget mere. Du finder et bredt udvalg af mange forskellige brands, og kan spare helt op til 90 % hos KlubKlub. Virksomheden lover 100 % ægthedsgaranti, og går meget op i at holde omkostningerne nede, så du kan købe produkter til en pris, der ligger så tæt på indkøbsprisen som muligt. Besøg KlubKlub og forkæl dig selv eller én du holder af.

Flere Nyheder