Lad din lokale frisør i Horsens tage sig af dit slidte garn

09 juni 2021 Astrid Pedersen

Efter en lang og hård vinter og et forår præget af nedlukninger er der ikke noget at sige til, hvis dit hår fremstår tjavset og slidt. Stress, dårligt indeklima og måske mangelfuld pleje igennem disse mange måneder sætter sit tydelige præg på håret.

Måske har du droppet alt hvad der hedder hårpleje og bare smidt det i en knold hver dag. Muligvis har du ikke passet dit vanlige regime med hårkur og hårmaske som tilfører hårstråene ny næring og giver ekstra glans. Og endelig kan det være at du har forsøgt dig med selv at farve eller afblege dit hår hvilket kan have tilføjet yderligere skade.

Lad en dygtig frisør redde dit slidte garn

Har dit hår således tillagt sig et mat og slidt look med mørke udgroninger i toppen, falmede længder og slidte, nærmest gennemsigtige, spidser, er det på tide at opsøge en dygtig frisør. En erfaren frisør vil med sikkerhed kunne hjælpe dig med at genskabe dine smukke og glansfulde lokker, og give håret nyt liv og vitalitet.

Er det længe siden du sidst har været til frisør bør du vælge en salon som har de bedste plejeprodukter og selvfølgelig huser en kompetent frisør. Du kan med fordel vælge en såkaldt grøn frisør som udelukkende benytter økologiske og miljø venlige produkter i forbindelse med hår behandling.

På den måde nedbringer du risikoen for at udvikle allergi eller tilføje hår og hovedbund yderligere skader ganske betragteligt. Og så kan du samtidig gå til frisør med god samvittighed.

Hvor finder jeg en grøn frisør i nærheden af Horsens?

Er du bosiddende i Horsens eller nærmeste omegn giver det mening at vælge en frisør tæt på i Stensballe nær Horsens finder du Salon Todbjerg – en grøn frisør salon med et solidt renommé. Du kan læse mere, og bestille tid til en frisør behandling, på https://www.salontodbjerg.dk/.

Flere Nyheder