Køb kosmetik og dufte online

31 juli 2018 Marie Pedersen
Køb kosmetik og dufte online

Online kosmetikforhandler

Unica E-shop er en dansk virksomhed, der tilbyder kosmetik og parfumer til lave priser. Du finder bl.a. en række forskellige high-end mærker til både mænd og kvinder. Fælles for alle er, at prisen er presset i bund, således at du kan shoppe luksuriøse produkter og samtidig spare penge.

Dufte til den selvbevidste kvinde

Til kvinden der går op i sin fremtoning, tilbyder Unica E-shop et stort udvalg af parfume. I sortimentet indgår bl.a. dufte fra luksuriøse Agent Provocateur. Disse dufte er til den modne, stærke kvinde, er ved hvad hun vil have. Du finder bl.a. duften L’Agent, som har noter af sensuel moskus og varm rav. Netop denne duft er blevet betegnet som “en provokerende duft til kvinden med en stærk karakter”.

Også dufte, der for de fleste kvinder er gamle kendinge, er Elizabeth Ardens 5th Avenue, både den originale duft som de fleste kender, og de øvrige parfumer i kollektionen.

Makeup til den selvbevidste kvinde

Mange kvinder holder af at bruge makeup til at fremhæve deres features, eller til understrege at de er klar til at tage imod hvad end verden har at tilbyde hende. For at sikre at makeuppen holder hele dagen, er det vigtigt at tænke over kvaliteten. Hos Unica E-shop finder du et bredt udvalg af makeup fra nogle af de mest veletablerede mærker på internationalt plan. Forkæl dig selv med en læbestift fra franske Estée Lauder. Med fløjlsbløde læber og en farve der holder i mange timer, er det de færreste kvinder der ikke vil føle sig lidt ekstra selvsikre.

En storfavorit i mange kvinders makeuppung er mascara. Her handler det om at finde lige nøjagtig den type, der passer til dig og det look du går efter. Unica E-shop tilbyder et væld af forskellige slags mascara af mræker som L’oreal, Maybelline og Bourjois.

Læs mere på https://www.unicae-shop.dk/

Flere Nyheder