Kan modetøj samles ét sted?

31 juli 2018 Anders Lundtang Hansen
Kan modetøj samles ét sted?

Ja, det kan det faktisk!

Tro det eller ej, nu skal du ikke længere søge alverdens afkroge af nettet og finde diverse webshops for at spore dig frem til det nyeste indenfor modeverden. Ej heller skal du tærske dig gennem utallige gågader i den fysiske verden for at gennemrode mange butikker i søgningen efter det nyeste modetøj.

Du er måske det moderne modedyr, der gerne vil være på forkant med nye trends af tøj, der strømmer til fra udlandet eller som bliver skabt herhjemme i vores egen andedam.

Måske ser du lige fremfor dig selv som en trendsætter, der er med til at påvirke din omgangskreds i, hvad de skal have på af tøj og accessories, fordi du altid ved, hvad der rør sig i modeverden. Dine nærmeste venner og bekendte betror sig måske ligefrem til dig, når de skal ud at vælge det nyeste modetøj.

Og den opnåede status for dig er kommet af hårdt arbejde, for du bruger mange vågne timer på at afsøge nettet, researche i udlandet og forhøre dig hos forhandlere og eksperter omkring, hvad den næste stilart bliver.

Men hele den jagt kan faktisk være slut for dig – på den gode måde.

Fremover kan du være med på moden med de nyeste kollektioner uden at skulle bruge alverdens tid på at finde frem til det nyeste udvalg, og du kan endda være med i en brydningstid og således være med til at forme udviklingen på den front og på den måde være en forgangsperson.

Løsningen hedder nemlig Trendmatch.dk, der kort fortalt er en app, der samler alt det nyeste af tøj og mode online, så du kun skal kigge ét sted for at få et overblik over, hvad der nyt på den front. Så kan du kombinere de stilarter, der passer til dig.

For tiden er de i udviklingsfasen, så hvis du tilmelder dig på følgende link, kan du være med, hvor tingene tager fart: https://trendmatch.dk/

Flere Nyheder