Hvad er accessories til mænd?

04 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Hvad er accessories til mænd?

Klinger det lidt for moderne, når man snakker om accessories til mænd?

Det er måske også lidt nyt at betragte det som “accessories”, men der menes egentlig bare “tilbehør” til manden, og den slags er ikke nyt.

Om man så er ung eller gammel, så har mange generationer af mænd gennem tiden suppleret sig selv med meget forskelligt udstyr med påstanden om, at det var af praktiske årsager.

Det kan man sige om et armbåndsur eller en kasket, da de i sig selv har praktiske funktioner, men selv den mest umoderne mand har med garanti også valgt det efter, hvordan det så ud på ham – om han så vil indrømme det eller ej.

Så manden er lige så pyntesyg, som kvinden kan være det.

Det er der ikke noget galt i, og mange butikker og firmaer har set fidusen i at samle både gammeldags artefakter fra en svunden tid og kombinere det med den moderne mands lyst til at præsentere sig med accessories.

Blandt dem finder vi det stilfulde firma Edzo, der har alt hvad både den gængse, metroseksuelle og generelt moderne mand jagter og mangler af pænt accessories til mange lejligheder.

Det er for eksempel kommet på mode igen at gå med butterfly, seler, pibe, lommeur og meget andet, selvom man kan mener, at teknologien på mange fronter har gjort disse ting overflødige, men mange mænd længes tilbage til den tid, hvor man brugte den slags, men siden de ikke længere tjener noget egentlig praktisk formål, så bruger manden ofte de ting som supplement til den stil, han fører.

Han er nemlig stilbevidst og ved, hvordan han vil præsentere sig udadtil, og kvalitetesprodukter af både gavlig og pyntemæssig facon finder du rigtig meget af hos Edzo.

Lommetørklæder, hatte, you name it, du finder det hele – og mere til – hos Edzo, så du er klædt på til pynt og funktion.

Flere Nyheder