Hold din stil gennemført med en lækker rejsetaske i høj kvalitet

20 december 2017 Astrid Pedersen
Hold din stil gennemført med en lækker rejsetaske i høj kvalitet

Som modebevidst kvinde er du sikkert meget obs på, hvorvidt din påklædning, makeup, hårstil og øvrige accessories så som håndtaske, skuldertaske, sko og tørklæder matcher i det daglige. De fleste kvinder, som følger trenden og ynder at udvise en toneangivende stil, har i deres garderobe en eller flere håndtasker eller skuldertasker i tidløst design og høj kvalitet, som kan fungere med en elegant og stilfuld påklædning uanset vejr, årstid eller lejlighed.

Rejs i stil med en klassisk rejsetaske

Det er dog ikke alle, som tager skridtet fuldt ud og fuldender det stilfulde udtryk med en rejsetaske i lækre råmaterialer og et smukt design. Rejsetasker som regel reduceret til opbevaring af de stykker tøj, sko og moderigtigt tilbehør, vi skal have med på ferien eller forretningsrejsen, og bliver ikke betragtet som en lækker accessory i sig selv. Og det er da egentlig synd. Hvorfor ødelægge dit pletfri image med en klodset rejsetaske i en farve, som ikke matcher dit outfit, når markedet for moderne designer rejsetasker er så vidt favnende?

Lagerfoto-id: 129400445

Rejsetasker fra Mulberry – den ultimative rejsetaske

Måske kender du allerede de flotte og utroligt lækre kufferter og weekend tasker i læder fra Mulberry. Mulberry er et engelsk mærke, som er specialiseret i luksus livsstilsprodukter til den kræsne forbruger – især rejsetasker, kufferter, weekendtasker og andre typer tasker i læder – og som har vundet indpas og popularitet blandt livsnydere og afficionados verden over. Mulberrys rejsetasker er kendetegnet ved deres lækre design og højekvalitet i såvel udførelse som materialer – en Mulberry rejsetaske har du glæde af i mange år, og den taber ikke sin værdi med tiden. Samtidig er rejsetasker fra Mulberry utroligt solide og robuste – de kan sagtens tåle at blive brugt ofte og meget.

Rejsetasker og weekendtasker fra Björn Borg Bags – det sporty alternativ

Er du den mere sporty type, og har du derfor brug for en knap så klassisk, men mere opdateret version af rejsetasken, kan du eventuelt tage et kig på Björn Borg Bags. Disse rejsetasker kan med fordel anvendes til såvel længere rejser, weekend ture og forretningsrejser som til turen i fitness centeret eller på tennisbanen. Tasker fra Björn Borg Bags er som regel udført i slidstærk polyester, som er modstandsdygtigt over for de værste belastninger (for eksempel håndtering i lufthavnen) samt afvisende over for væske og snavs. Rejsetasker i polyester er generelt billigere end rejsetasker i læder, uden at der dog er gået på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Flere Nyheder