Hjælp til hud- og mave problemer med Aloe Vera

23 april 2019 Astrid Pedersen
Hjælp til hud- og mave problemer med Aloe Vera

Den velkendte Aloe Vera plante er ikke alene smuk og karakteristisk i sit udtryk. Den er også fyldt med helende egenskaber, som diverse folkeslag verden over har gjort brug af i årtusinder. Aloe Vera planten tilhører sukkulent familien, hvilket vil sige, at den har tykke, seje blade, i hvilke planten opbevarer væske. Faktisk er sukkulenter lidt lige som kaktusser – de kan klare sig med utroligt få mængder af vand i et varmt, hårdt og tørt klima.

Har du sukkulenter som for eksempl Aloe Vera planter i hjemmet, ved du sikkert også, hvor sjældent de har brug for at blive vandet. Men vidste du også, at du – hvis du får en mindre forbrænding, en solskoldning eller lignende – kan hente hjælp i plantens blade? Du klipper simpel hen et blad af, og presser saften ud på læsionen. Så vil du mærke en kølende og lindrende effekt, og vil minimere langtids virkningerne af forbrændingen.

Aloe Vera som lotion, sæbe eller juice

Hvis du ikke selv dyrker Aloe Vera i dit hjem, kan du med fordel købe de gode og velgørende safter som enten creme, lotion, gelé, sæbe eller juice. Saften fra Aloe Vera kan nemlig anvendes både indvortes og udvortes. Aloe Vera saft har en dulmende effekt på forbrændinger i huden, tør og kløende hud (som for eksempel ved eksemforårsaget af allergi eller psoriasis), og fås både som creme, lotion, gel eller pattesalve.

Samtidig kan du dulme smertefuld halsbrand med Aloe Vera juice, eller styrke fordøjelsen De gavnlige polysaccharider i Aloe Vera saft hjælper nemlig maven og tarmsystemet med at nedbryde maden, således at du undgår ubehagelig forstoppelse eller oppustethed.

Du kan finde et stort og velassorteret udvalg af Aloe Vera produkter i den online shop på veracura.com. Her kan du også læse mere om de enkelte produkters specifikke anvendelse og egenskaber.

Flere Nyheder