Hårstyling – plej dit hår med få midler

20 december 2017 Astrid Pedersen
Hårstyling - plej dit hår med få midler

De fleste af os elsker, når der sker noget nyt – om det så er en ny makeup-stil, vi får demonstreret i butikken, et nyt sæt tøj, nye sko – eller måske en ny hårstil. Måske er du vant til blot at sætte dit hår op i en hestehale til daglig, og nøjes med at få dit hår stylet, når du en sjælden gang imellem er hos frisøren. Det kan godt virke uoverskueligt at skulle igennem hele den rutine hver eneste dag, med vask, hårkur, føntørring med rundbørste og efterfølgende styling med krøllejern, glattejern og diverse velduftende produkter. Men du kan faktisk selv skabe den lette, spændstige fornemmelse og det skinnede look hjemme uden at skulle bruge hverken særlig lang tid eller særlig mange penge på projektet – det eneste, du har brug for, er nogle gode redskaber og ganske få hårprodukter af høj kvalitet. Og faktisk kan du sagtens få flot hår med meget få midler – læs mere herunder.

Spring hårvasken over med tørshampoo

For den første behøver du ikke at vaske dit hår hver eneste morgen. Det er dyrt i shampoo, og desuden både tidskrævende og usundt for hår og hovedbund. Hvis dit hår virker sammenklasket og fedtet om morgenen, kan du spraye tørshampoo i hovedbunden og lade det virke fem minutters tid. Dernæst kan du frottere dit hår, som havde du vasket det, børste det godt igennem, og eventuelt blæse det i facon med hårtørreren – det tager ikke så lang tid, da håret jo ikke er vådt. Tørshampoo fungerer som pudder, som opsuger fedtet, og har samtidig en volumen-givende effekt. Du kan opnå rigtig gode resultater med tørshampoo alene.

Hvis du ikke er så glad for tørshampoo, kan du eventuelt prøve med en hårpudder i stedet.

Lagerfoto-id: 764250652

Giv dit hår en hjemmelavet hårkur, og få blødt og skinnende hår

Hvis dit hår er tørt, slidt og uregerligt, trænger det helt sikkert til en hårkur, førend du kan style det perfekt. Heller ikke her behøver du bruge en formue. Du kan lave din egen hårkur af kokosolie og æbleeddike. Hårkuren påføres det tørre hår, som pakkes ind i plastik-folie og et håndklæde. Du bør lade hårkuren virke i mindst tyve minutter, og håret tager absolut ingen skade af, at den får lov at sidde lidt længere. Vask hårkuren ud med almindelig shampoo, og afslut med en lille klat balsam, hvis det er nødvendigt. Olien og eddiken får håret til at stråle af sundhed – kuren bør gentages med jævne mellemrum for det optimale resultat.

Flere Nyheder