Giv dit barn en sundere opvækst med økologisk børnetøj

13 november 2017 admin
Giv dit barn en sundere opvækst med økologisk børnetøj

Som nybagt forælder spekulerer du måske på, om det tøj, du køber eller får forærende til barnet, indeholder skadelige stoffer eller ej. Der findes masser af sødt babytøj, som desværre indeholder skadelige kemikalier, der ikke er godt for barnet, og vil du gerne være 100 % sikker på, at tøjet til dit barn ikke indeholder giftstoffer, så kan du vælge udelukkende at købe økologisk tøj.

Bæredygtigt tøj uden skadelig kemi

Der er flere fordele ved at træffe et aktivt valg omkring kun at købe økologisk tøj til dit barn. For det første kan du være helt sikker på, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer, som er farlige for barnet og kan give barnet udslæt eller allergi. For det andet kan du være sikker på, at der i produktionen af tøjet er taget hensyn til miljøet og de mennesker, som producerer det. Økologisk babytøj er fremstillet af naturlige materialer som bomuld, uld og andre stoffer uden kemi. Du køber med andre ord børnetøj, som er bæredygtigt, og som ikke belaster miljø eller mennesker.

Lækker kvalitet der holder længe

For det tredje er økologisk tøj fremstillet i kvalitetsmaterialer, som gør, at det holder form og farver selv efter mange tøjvaske. Når dit barn vokser ud af tøjet, så kan du bruge det til det næste barn, du får, eller du kan forære det videre til andre småbørnsforældre i familien eller vennekredsen. På den måde kan økologisk børnetøj anvendes af flere børn over en lang periode, hvilken understøtter tanken om bæredygtighed, og at vi ikke skal drive rovdrift på jordens ressourcer. For børnene er det også sundt at gå rundt i tøjet, som ofte fås i et smart og tidløst design.

Foto: 731756461

Økologisk børnetøj til gode online-priser

Prisen for økologisk børnetøj er højere end almindeligt børnetøj, men bliver ikke nær så hurtig slidt eller skal udskiftes. Det betyder, at selvom du betaler en højere pris nu og her, så udligner det sig på den lange bane. Du finder desuden et stort udvalg af økologisk børnetøj i danske netbutikker, hvor du får en rigtig god kundeservice, og du kan få vejledning, hvis du har spørgsmål. Ofte har netbutikkerne gode tilbud på tøj fra økologiske tøjmærker som f.eks. Engel, Living Crafts, Fred’s World, Disna eller Selana. Når du handler økologisk tøj til dit barn, bør du gå efter GOTS-mærket (Globale Organic Textile Standard), som har skrappe standarder, så du kan være 100 % sikker på, at tøjet ikke indeholder skadelige stoffer.

Flere Nyheder