Fuldend din stil med Marc Jacobs parfume

20 december 2017 Astrid Pedersen
Fuldend din stil med Marc Jacobs parfume

Det perfekte look, hvor du virkelig har kælet for alle detaljer og gjort noget ud af at sammensætte tøj, sko og accessories til at skabe et helstøbt udtryk, fuldendes med en duft, som komplimenterer det visuelle. Lugtesansen er groft undervurderet i forhold til det indtryk, vi får af andre mennesker – men hvis du tænker godt efter, kan du sikkert komme på mere end én episode, hvor en anden persons pletfrit ydre fremtoning er blevet sekundær i forhold til vedkommendes kropslugt. Og netop derfor er det vigtigt at være opmærksom på, hvilke duftsignaler, man udsender – de er mindst lige så vigtige som det visuelle udtryk.

Parfume fra Marc Jacobs – kvalitet, stil og klasse i én lækker duft

Hvis du ønsker at sende et signal til omverdenen om, at du er en moderne kvinde med fingeren på pulsen, så bør du prøve en af de lækre og classy parfumer fra Macr Jacobs. Marc Jacobs er en af de modeskabere, som på én gang er højt oppe i tiden, og samtidig står for klassisk og tidløs elegance i sine design, hvad end det drejer sig om tøj, sko eller accessories som for eksempel ure og smykker. Beklædning fra Marc Jacobs holder en høj kvalitet i såvel materialer som udførelse, og kan mixes og matches på kryds og tværs.

Lagerfoto-id: 191069657

Det samme gælder Marc Jacobs parfume. Dufte fra modehuset Marc Jacobs findes i flere varianter, hvoraf den mest kendte er Daisy. Daisy fra Marc Jacobs kendes først og fremmest på den efterhånden ikonisk flakon, som har de velkendte store margueritter på låget. Ud over den traditionelle Daisy by Macr Jacobs, findes Daisy i seks varianter: Daisy Eau So Fresh, Daisy Kiss, Daisy Dream Kiss, Daisy Kiss Eau So Fresh, Daisy dream Forever og jubilæumsudgaven 10th Anniversary White Daisy. Uanset om du er til den lidt tunge og sensuelle aftenduft, eller om du ønsker en lettere og mere frisk og sporty prfume, kan du med sikkerhed finde den i Marc Jacobs Daisy-sortiment.

Marc Jacobs parfume – andet og mere end Daisy

Hvis du vil vove dig ud i nogle af Marc Jacobs mere nutidige duft-kreationer, kan det anbefales at tage et kig på – eller et snus til – hans Decadence kollektion, som er en frugtagtig og feminin duft, som klæder de fleste. I lighed med Daisy kollektionen findes Marc Jacobs decadence i en frisk udgave og en mere sprudlende sensuel variant, Divine Decadence. Og endelig er der de helt nye, rene dufte Splash Rain, Splash Pear, Splash Cotton og Splash cucumber, som følger den nyeste trend med ultralette dufte.
Du kan således altid finde en Marc Jacobs parfume, som passer til din stil omtemperament.

Flere Nyheder