Flot og naturligt hår med hjælp fra din damefrisør

12 februar 2020 Astrid Pedersen

Er du ikke fra naturens hånd velsignet med et kraftigt, strålende og spændstigt hår i netop den nuance, du drømmer om? Så bør du være forsigtig med at forsøge at opnå dette på egen hånd. Kemiske behandlinger så som farvning, afblegning og permanent krøller eller udglatning af håret kan faktisk ødelægge hårstråene og gøre håret tyndere og endnu mere slidt at se på.

Det samme gælder for daglig styling med glattejern, krøllejern og hårtørrer. Et fint og tyndt hår er slet ikke bygget til at modstå den voldsomme varmepåvirkning – og efter et stykke tid vil håret blive udpint og træt. Det vil begynde at spalte i spidserne, og få tendens til at knække af. Håret vil få en mat og filt agtig overflade, og vil føles tørt som hø.

Dette er i sagens natur nærmest det stik modsatte af, hvad du ønsker dig, og derfor bør du tage et grundigt kig på dine hårpleje vaner. Måske er det bare bedst at lade håret følge sin natur, og få det bedste ud af denne. Og her kan en dygtig og erfaren frisør være til stor hjælp.

Få smukt og naturligt hår med hjælp fra din damefrisør

En faglært frisør kan nemlig på baggrund af sin uddannelse og erfaring med sikkerhed vurdere hvad der er bedst for dit hår. Med udgangspunkt i en grundig undersøgelse af hårets tilstand og beskaffenhed vil din frisør kunne sammensætte den optimale behandling, som på én og samme tid plejer og beskytter dit hår, og dermed tilføjer glans og fylde. Hos en frisør kan du være sikker på, at dit hår er i trygge og professionelle hænder, og at resultatet bliver optimalt i forhold til dit hårs dispositioner.

Hvis du ønsker at booke tid hos en dygtig frisør i Valby, kan du altid tjekke Frisør Capaldi på hjemmesiden capaldi.dk

Flere Nyheder