Få strålende hår med nærende og velduftende økologisk hårpleje og hårfarve

20 december 2017 admin
Få strålende hår med nærende og velduftende økologisk hårpleje og hårfarve

Dit hår kræver hårpleje med nærende og sunde produkter, hvis det skal være sundt og blankt. En del hårplejeprodukter dufter godt, men er desværre fyldt med skadelige stoffer, som ikke er godt for dit hår eller dig, og som kan udløse allergiske symptomer. Vil du gerne helt undgå skadelig kemi, så bør du vælge økologiske produkter til dit hår, uanset om det er hårpleje eller hårfarve.

Stort udvalg af økologisk hårpleje i forskellige prisklasser

På markedet for økologiske hårplejeprodukter finder du både de dyre og de budget-venlige mærker. Tyske Logona er kendt for sin serie af sunde økologiske hudplejeprodukter, som kan anvendes af hele familien. Her finder du lækre hårplejeprodukter som shampoo, balsam og hårkur i mange velduftende varianter, som skåner din hovedbund og giver dit hår næring, så det kommer til at stråle. John Masters Organics er et eksklusivt mærke, som hverken indeholder parabener eller farlige kemikalier, og så skal produkterne være beviseligt til gavn for håret. John Masters Organics har et lækkert og velduftende udvalg af bl.a. shampo, balsam, leave in hårkur og stylingprodukter, og du kan helt sikkert finde en shampoo eller hårkur, som passer til netop dit hår. John Masters Organics er et dyrere mærke end Logona, men du får rigtig meget kvalitet for pengene. Du finder et stort udvalg af økologiske hårplejeprodukter fra Logona og John Master Organics i danske netbutikker, og du kan ofte være heldig at finde gode tilbud.

Foto: 98643167

Smukke hårfarver uden kemi

Der findes mange flotte hårfarver, som du kan farve dit hår med og give det et frisk pift. Mange af de traditionelle hårfarver indeholder dog skadelig kemi, som kan være farligt for dig og give dig allergiske reaktioner som hududslæt eller åndedrætsbesvær. Vil du gerne finde en hårfarve, som ikke indeholder skadelige stoffer, så kan du med fordel vælge et økologisk mærke som Sanotint, Tints of Nature eller en af Logonas certificerede økologiske cremefarver. Du kan også vælge at farve dit hår med Henna, som ligeledes er velvære for dit hår. Henna er et rent plantebaseret naturprodukt, som fås i mange røde og orange farver, og en cremefarver holder i ca. 10 hårvaske. Sanotint er et andet populært økologisk mærke, som ikke indeholder hverken ammoniak eller parabener, og hvor du kan vælge mellem mange flotte permanente hår- og skyllefarver. Tints of Nature er et andet økologisk prisvindende mærke af høj kvalitet, som hverken indeholder parabener eller ammoniak. Tints of Nature kombinerer økologiske ekstrakter med fugtgivende planteudtræk samt C- og E-vitaminer, der giver dig et sundt og glansfuldt hår. Du kan købe økologiske hårfarver i mange danske netbutikker, hvor der ofte er penge af spare på gode tilbud, og så får du din hårfarve hurtigt og direkte leveret.

Flere Nyheder