Få stærke og smukke negle – guide til den rette neglepleje

20 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Få stærke og smukke negle - guide til den rette neglepleje

De fleste kvinder drømmer om lange, stærke og smukke negle, men det er desværre de færreste, som det lykkes for. Det er ikke altid lige let, og det er mange, der i stedet døjer med skrøbelige og flossede negle, der knækker af ingen ting. Men fortvivl ej! Med den rette neglepleje er det alligevel muligt at få smukke negle, der vil gøre enhver kvinde misundelig. 

Billed ID: 539405920

5 tips til en god neglepleje 

  • Hold altid dine negle og hænder godt fugtet. Her kan det i den grad betale sig at købe en ordentlig håndcreme. Vores hænder bliver konstant udsat for vand, kolde temperaturer og vind, og det er derfor vigtigt, at de får den rette fugt. Investér gerne i en god negleolie, som du jævnligt kan smøre dine negle ind i.
  • Brug en neglefil frem for en neglesaks eller negleklipper. Det tager længere tid, men så har du bedre kontrol over det, og du får en meget flottere facon – samtidig med at du undgår, at dine negle pludselig begynder at flosse. Fil dine negle i én retning – og ikke frem og tilbage. Husk også at bruge en glasfil frem for en metalfil, da det ofte resulterer i flænsede negle.
  • Vær forsigtig. Lad være med at bruge dine negle som værktøj – og undgå at bide og pille i dem. Husk også at bruge handsker, når du gør rent, da kombinationen af vand og rengøringsmiddel i den grad udtørrer neglene. 
  • Skær ned på neglelakfjerner, da det i høj grad udtørrer dine negle og gør dem skrøbelige. Hvis du absolut skal gå med neglelak, så investér i en neglelakfjerner uden acetone og husk at give dine negle masser af fugt bagefter. Husk også at give dine negle lidt luft i ny og næ – gerne en dag eller to i løbet af ugen uden neglelak. 
  • Få din neglelak til at holde længere, så du slipper for at bruge neglelakfjerner hele tiden. Køb en neglelak der virkelig holder og brug en underlak og overlak, så det holder et par dage mere. 

Flere Nyheder