Erstat dine bind og tamponer med en menstruationskop – det er nemmere, sundere og smartere

20 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Erstat dine bind og tamponer med en menstruationskop - det er nemmere, sundere og smartere

Hver måned bruger vi kvinder dyre domme på diverse bind og tamponer, der samtidig er fyldt med kemikalier og andre skadelige stoffer. Der er derfor rigtig mange kvinder, der begynder at skifte over til menstruationskopper – og især OrganiCup har fået stor popularitet og er en prisvindende menstruationskop. 

Hvorfor skal man skifte over til en menstruationskop? 

Der er sikkert mange kvinder, der kan nikke genkende til, at tanken om en menstruationskop lyder lidt underlig, men der er virkelig mange gode grunde til at skifte over til den og væk fra de klassiske bind og tamponer. Det er nemt, sikkert og komfortabelt. 

Billed ID: 283553282

Ingen kemikalier 

Når du vælger at bruge en menstruationskop, så er du sikker på, at der hverken er kemikalier eller andre skadelige stoffer i, hvilket betyder mindre tørhed og infektioner.

Ingen bekymringer 

 

Derudover kan du bruge den hele dagen og natten uden at skulle bekymre dig om lækage, hvilket giver en meget større frihed. Desuden skal du ikke stresse over at skulle skifte den inden for et bestemt tidsrum, som man skal ved tamponer. 

En glad pung og planet 

Endnu en fordel er, at en menstruationskop holder i flere år frem for blot et par timer, og det kan derfor i den grad svare sig – både i forhold til ens økonomi, men naturligvis også miljøet. Her får vi både en glad pung og en glad planet! 

Hvordan virker den så? 

En menstruationskop er utrolig nem at anvende, så fortvivl ej. Den skal blot foldes midt på og indsættes, og så har du cirka 12 timer, hvor du ikke skal bekymre dig om lækage. Koppen folder sig ud og sidder sig fast ved hjælp af let vakuum, og du skal derfor ikke være bange for, at den falder ud. Efter de 12 timer kan du tømme den, skylle den og så genindsætte igen. 

Hvis du har fået mod på at skifte over til en menstruationskop, så kan du læse meget mere om det på www.Organicup.com

 

 

Flere Nyheder