En høj håropsætning kan blive farlig

25 januar 2021 Anders Lundtang Hansen

I tidligere tider var det virkelig populært med højt hår.

Faktisk måtte det gerne være så højt, at man skulle have støtter indeni håret til at holde det oppe, og det måtte gerne være så højt, at man dårligt kunne nå toppen af håret selv.

Man måtte næsten have folk til at bruge trappestiger for at komme helt op at sætte det for en, og så måtte man bare håbe, at håret kunne holde til anledningen, det skulle bruges til.

Visse personer var så glade for deres høje hår, at de måtte sidde op at sove, så de ikke ødelagde deres håropsætning.

At man så sjældent vaskede håret, og der var lus og andet utøj i det, lader vi så lige stå.

Den slags adelige og kongelige mennesker havde nok deres egne folk til at sætte håret for dem, mens moderne mennesker må finde folk, der tager sig af manges hår, til at gøre det for en.

Det kan man blandt andet gøre hos: https://www.mariashaar.dk/ 

Sæt ikke håret for højt

For bare nogle år siden var det populært at have touperet hår, så det kom rigtig højt op at stå og var stift. Men det var så også noget af en brandfælde med alle de kemikalier og brandfarligt materiale, der var i det.

Men det er stadig muligt at få sat håret højt op, om det skal være på kunstige eller mere naturlige måder.

Dog bør man mest holde det til anledninger, end at man går rundt med den slags hele tiden, for det kan hurtigt blive farligt.

Tænk sig lige, hvis du skulle komme under en ventilator, vindblæser eller lignende, og du så ikke har regnet dit hår med i højden.

Selvom det sker sjældent, ville det så også være farligt at skulle stige ombord i en helikopter, hvis man havde så højt hår.

Så er man til højt hår, bør man holde det til sjældenhederne at have.

Flere Nyheder