Disse makeupbørster og pensler har du brug for i din værktøjskasse

20 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Disse makeupbørster og pensler har du brug for i din værktøjskasse

Når det kommer til at lægge en smuk makeup, så skal du aldrig gå ned på udstyr. Det er især dine makeuppensler og børster, der er vigtige her, hvis du skal være sikker på, at din makeup bliver ekstra flot – og ikke mindst nemmere at lægge. Gå efter udstyr i høj kvalitet og vær kritisk, når du vælger – så holder de også meget længere. Når dit værktøj er i orden, så bliver det også meget nemmere for dig at lægge en vellykket makeup. 

Der findes naturligvis et hav af forskellige pensler og børster, men hvilke skal man vælge? Vi har lavet en guide til de vigtigste makeupbørster og pensler, du skal kende, så det bliver mere overskueligt for dig at vælge hvilke, der er nødvendige i lige netop din makeup-rutine. 

Billed ID: 416521864

De vigtigste redskaber til din værktøjskasse 

Foundationbørste

Her kan du vælge imellem tre forskellige slags. Først og fremmest er der den helt klassiske, men du kan også vælge en stippling-pensel, hvis du ønsker en mere let dækning eller en flat-top-pensel, der giver et mere dækkende resultat, da den kan komme ind i alle kroge.

Pudderbørste 

Hvis du ønsker et let og diskret resultat med din pudder, så vælg en stor pudderbørste. Hvis du ønsker et mere dækkende resultat, så gå efter en mindre. 

Blushbørste

Her kan du med fordel vælge en mellemstørrelse børste, der er skåret skråt, så du kan give din kindben en smuk kontur. Jo større børsten er, jo nemmere er det også at fordele farven. 

Concealerpensel

Når du skal vælge en concealerpensel, så er den største forskel størrelsen på penslerne. Hvis du blot har brug for at dække små urenheder, så vælg en lille pensel. Hvis du i stedet skal dække større områder, så vælg en medium-størrelse eller en stor.

Øjenskyggepensler

Du skal naturligvis også have nogle gode redskaber, når du skal lægge din øjenskygge. Her er en god tommelfingerregel, at jo løsere hårene er, jo mindre øjenskygge lægger sig på dine øjenlåg – og omvendt. Så her skal du overveje, om du går efter et mere naturligt look eller et mere farverigt. 

 

Flere Nyheder