Den rette kropspleje – sådan gør du

20 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Den rette kropspleje - sådan gør du

Pleje af vores hud er essentielt, da den dagligt bliver udsat for vejrmæssige forhold, f.eks. kulde og blæst, men også skadelige UV-stråler og ikke mindst miljømæssige forhold. Mange af os er gode til at pleje vores ansigt, men resten af kroppen har også brug for masser af pleje, hvilket vi tit glemmer. Vi har dog alle forskellige hudtyper og forskellige problemområder, og det kan være svært at finde rundt i hvilke produkter og behandlinger, der passer bedst til en. Vi har derfor lavet en oversigt over hvilke behandlinger, der passer bedst til specifikke problemområder, så du kan komme igang med at give din krop den rette pleje. 

Billed ID: 556893007

Guide til den rette kropspleje 

Fedtet hud

Fedtet hud opstår ofte på vores bryst og ryg. Hvis du døjer med det, så er det en rigtig god idé at bruge bodyscrub eller skrubbehandske. Husk dog at vælge produkter, der passer til din hudtype. 

Tør hud

Tør hud kan opstå på hele kroppen – mange oplever det dog især på benene. Her kan det igen være rigtig godt med en bodyscrub eller skrubbehandske og gerne en god creme med masser af fugt. 

Cellulite 

Hvis du døjer med cellulite rundt omkring på kroppen, så er der heldigvis mange ting, du kan gøre. Du kan blandt andet benytte dig af tørbørstning, som er yderst effektiv. Ellers er sund kost og motion også et vigtigt element i kampen mod cellulite. 

Ujævnheder og knopper 

Mange kan også døje med ujævnheder eller knopper på arme, lår eller et helt tredje sted. Her kan en bodyscrub eller en hamphandske virkelig gøre underværker. 

Strækmærker 

Strækmærker er efterhånden også noget, som mange døjer med, og her kan bodyscrub og tørbørstning også gøre en forskel. Du kan også finde mange olier og cremer på markedet, der kan gå ind og forebygge strækmærker eller mindske dem, du allerede har. 

Flere Nyheder