De største modetrends i 2017

27 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
De største modetrends i 2017

Året 2017 har budt på et væld af forskellige modetrends og tendenser. Masser af farve, denim og flæser har i den grad været nøgleordene, og mon ikke at nogle af tendenserne bevæger sig med ind i 2018? Vi har samlet de største modetrends i 2017, så du kan få et overblik over hvilke trends, der har været i løbet af året.

Billed ID: 380539786

Et overblik over de største modetrends i 2017 

Pink, pink og pink!

I 2017 har farven pink i den grad vundet sin plads i en af de største tendenser i løbet af året. Lyserød er kort sagt blevet det nye sort. Alle nuancer af farven kan bruges – både den helt klassiske pink eller en mere sart lyserød, hvis man ikke er helt klar til at kaste sig ud i den iøjnefaldende farve. Du kan gå all in og klæde dig på i pink fra top til tå eller sætte det sammen med andre farver og materialer. Du kan også vælge dine accessories i den populære farve for at give lidt kant til dit outfit. 

Flæser

De flagrende flæser har i den grad også vist sig i 2017. Vi har set dem på alt fra bluser, bukser, jakker, kjoler og tasker. Den store popularitet skyldes sandsynligvis, at de fine flæser sætter et smukt og feminint touch, og så er de jo yderst dekorative. Brug nogle elementer af det i hverdagen og gå all in til festlige lejligheder! 

All in på denim 

Denim har også uden tvivl trendet i 2017, og her må du også gerne klæde dig på fra top til tå. Både bukser, jakker, kjoler, skjorter og tasker har vist sig i denim, da det giver et lækkert råt udtryk til ens outfit. Denim er dog et tidsløst materiale, så brug du bare videre af trenden i 2018. Hvis du ikke er helt klar til at klæde dig på i denim fra top til tå, så sæt materialet sammen med en feminin kjole eller andet florlet for at bløde looket lidt op. 

Vilde og store øreringe 

Vores øreringe i 2017 har gerne skulle være så store og vilde som muligt – og gerne med blikfang og masser af farve. De giver masser af kant og skaber et festligt look – både til hverdag og fest. 

Bliv inspireret af mændende

I 2017 har kvindernes mode også været inspireret af mændendes herrelook, da habitbukser, blazer og lædersko er gået igen flere gange. Perfekt til dig der gerne vil have et cool og råt look! Sammensæt det gerne med et par feminine elementer for at bløde det lidt op. 

 

Flere Nyheder