De største hårtrends i 2017 – få overblikket her

26 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
De største hårtrends i 2017 - få overblikket her

Hvert år byder på et væld af forskellige typer hårmode og trends. Vi har samlet de største trends og frisure, som der har været i løbet af 2017, og mon ikke at nogle af dem bevæger sig over i 2018 også! 

Billed ID: 613977989

Den skarpe page

Pagen har i den grad været en populær frisure i 2017 og er det fortsat. Gerne en helt skarp page kombineret med pandehår, og så er du helt sikker på at være med på moden. En frisure med masser af kant og personlighed! 

Flot langt hår 

Det er dog ikke kun det korte hår, der har været populært i 2017. Der har også vist sig en trend med meget langt glat hår, der gerne skal være flot og velplejet. Hvis du desværre ikke er indehaver af et langt flot hår, så kan et par extensions heldigvis også bruges.

Lang page 

Udover den skarpe page, så har den lange page også været yderst populær – også kaldet The Lob. Den klæder de fleste, og så er der stadig nok længde til, at man kan sætte håret op og lave forskellige frisure. 

Langt pandehår 

Ved den skarpe page skal pandehåret gerne være forholdsvis kort. En længere udgave der går ned over brynene har dog også været populært, da det giver et mere blødt og feminint udtryk. Det lange pandehår skal gerne kombineres med en midterskilning i resten af håret. 

Glat hår

I år har det i den grad været det glatte hår, der har været en af de største trends. Helt glat og velplejet hår med en tydelig midterskilning. 

Fletninger

Alle former for fletninger har været moderne i 2017. Sildeben, zig-zag, almindelig fletning og hvad der ellers findes. 

Der har altså været et væld af forskellige typer trends og stilarter i 2017 – alt fra pandehår, page, langt år og fletninger. Men bare rolig, mon ikke at hårmoden også bevæger sig ind i 2018, så du stadig kan benytte dig af forskellige trends. 

Flere Nyheder