Dampstrygejern sikrer strøget tøj

30 april 2019 Anders Lundtang Hansen
Dampstrygejern sikrer strøget tøj

Der er simpelthen ikke noget mere irriterende, end når man hiver en skjorte ud fra skabet, og så er den virkelig krøllet.

Man var ellers sikker på, at man havde pakket den godt ind og sørget for, at den ikke lå most ind mellem noget andet tøj, men beviseligt – måske på grund af temperatur-ændringer – har skjorten fået krøller på sig.

Det er så ubelejligt, fordi man måske netop skal til en vigtig jobsamtale den dag, som man har sat næsen op efter at sikre sig, og så ser det simpelthen så sjusket ud, hvis man ikke har en nystrøget skjorte på sig.

Så kan man meget såvel have barberet sig, redt håret og været i bad, men hvis skjorten krøller, giver det et uheldigt førstehåndsindtryk – og undersøgelser viser, hvor vigtige dette førstehåndsindtryk er!

Man kan have forberedt sig på en noget så god salgstale af sig selv og forklaring til, hvorfor man er uundværlig for det givne firma, men det kan alt sammen falde til jorden, når man sidder der med en krøllet skjorte.

Så som du nok har regnet ud, så skal du sørge for at have strøget skjorten til de vigtige dage for lige at slå ned på et af de vigtigste emneområder og kerneksempler på, hvad man plejer at stryge.

Men om du har travlt eller oceaner af tid, så anbefaler vi, at du stryger din skjorte med et dampstrygejern. 

Resultatet bliver mere mere krølfrit end ved et almindeligt strygejern, og så giver dampen sådan en behagelig og lindrende fornemmelse, både mens du stryger, men også bagefter, når du mærker at have skjorten på, der er blevet dampstrøget.

Ejer du ikke et dampstrygejern?

Så har du heldet med dig, for vi har en god anbefaling til, hvor du skal begive dig hen for at købe et dampstrygejern, og du kan næsten gætte dig til, hvad hjemmesiden hedder, for navnet er faktisk dampstrygejern.com.

Flere Nyheder