Beskyt dit hår mod solen med den rette solpleje

21 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Beskyt dit hår mod solen med den rette solpleje

De fleste af os kan nok nikke genkende til, at vores hår ofte føles tørt, slidt og kedeligt efter et par uge sydpå. Solen gør nemlig rigtig meget skade på vores hår, men på trods af det, så glemmer mange af os alligevel at beskytte vores hår mod solen. Vores hår lider i den grad, imens vi ligger og nyder de dejlige solstråler, så det er vigtigt, at vi også vender vores fokus herhen, så vores hår klarer sig helskindet igennem sommeren.

Håret skal nemlig beskyttes på samme måde som vores hud, som vi smører ind i adskillige mængder solcreme. Hemmeligheden er i den grad at vælge produkter med UV-beskyttelse og masser af fugt. 

Billed ID: 110405843

Guide til at beskytte dit hår mod solen 

Spray i solen

Inden du skal ud i solen, skal du helst anvende en spray i hele håret med UV-beskyttelse, så du undgår, at håret bliver skadet af solen, men også af vandet, hvis du er på badeferie. Der findes en del produkter på markedet – både i butikkerne og på nettet. 

Shampoo og balsam med UV-beskyttelse

Når du skal købe shampoo og balsam, så vælg nogle produkter med UV-beskyttelse. Populariteten omkring det er blevet ret stor, så det er forholdsvis nemt at finde. Vælg også gerne nogle produkter med ekstra fugt, da dit hår ofte skriger efter mere fugt og næring i sommermånederne. 

Brug en god hårkur efter tid i solen 

Når vi har været ude i solen, så smører vi os ofte ind i aftersun bagefter for at give vores hud masser af fugt. Det samme skal du gøre ved dit hår! Køb en god hårkur med masser af fugt og forkæl dit hår med sådan en omgang efter tid i solen. Lad kuren trænge godt ind i håret, inden du skyller den ud – dit hår vil elske dig for det, og du vil kunne mærke en kæmpe forskel. 

Flere Nyheder