Anti-age til alle aldre

26 december 2017 Michelle Løhde Nielsen
Anti-age til alle aldre

Når vi er unge, og vores hud stadig er frisk og spændstig, så er det de færreste af os, der tænker på anti-age og forebyggelse. Hvis du spørger en kosmetolog, så skal vi dog allerede i gang i 20’erne for at få den bedst mulige effekt, når vi kommer op i alderen. Det er dog aldrig for sent at komme i gang, og du kan stadig gøre en forskel, selvom du kommer lidt senere igang. Derfor har vi lavet en guide, så du kan et overblik over, hvordan du bør pleje din hud alt efter, hvor gammel du er.

Billed ID: 121997119

20’erne 

I 20’erne er huden ofte spændstig, blød og fyldig. Huden er god til at vedligeholde sig selv, men der stadig nogle få ting, der er vigtige at have med i sin hudplejerutine. Først og fremmest skal du huske at rense din hud dagligt med et mildt renseprodukt og slut af med en god fugtighedscreme – gerne med UV-beskyttelse om dagen. Hvis du er over 25 år, så kan du med fordel supplere din rutine med en øjencreme, da det typisk er her, at rynkerne først viser sig. 

30’erne 

Når du rammer 30’erne, så begynder de små linjer så småt at komme frem, hvis din hud ikke får nok fugt. Her kan du med fordel bruge en god serum inden din fugtighedscreme for at give huden et boost. Husk stadig at rense huden dagligt og bruge fugtighedscreme med UV-beskyttelse samt en god øjencreme. 

40’erne 

I 40’erne begynder huden at blive mere slap, og de fine linjer bliver tydeligere og mere permanente. Her skal du stadig have fokus på daglig rens, fugtighedscreme med UV-beskyttelse og øjencreme. Derudover kan du med fordel investere i en god natcreme og natserum, som du påfører, inden du går i seng, da det er om natten, at din hud genopbygger sig selv og tager brug af de gode produkter. 

50’erne+

I 50’erne og op efter begynder huden at føles mere tør og tynd. Her kan det være godt med en ansigtsolie, som du påfører efter din daglige serum og før din dagcreme. Derudover kan en god fugtmaske i ny og næ også gøre underværker. Husk stadig din daglige rutine med rens, UV-beskyttelse, øjencreme og natcreme. 

Flere Nyheder