Alle slags pæne sko ved rette mærke

29 august 2018 Anders Lundtang Hansen
Alle slags pæne sko ved rette mærke

Vi mennesker har faktisk noget nær tidernes morgen bundet vores fødder ind i noget fodtøj af forskellig art for at kunne spadsere rundt på ujævne og skarpe overflader og for at holde varmen på fødderne i kolde tider.

Hvis vi så tager et gigantisk spring frem til situationen i dag, så er der i overført betydning ikke sket det store: Vi binder stadig et par sko om fusserne, om det så er et par lædersko, ruskindsstøvler, kondisko eller noget helt fjerde.

Faktisk er sko en af de få beklædningsgenstande, der gennem tiden stadig har haft samme funktion og symbolik. Beklædningsgenstande til kvindens krop har forandret sig, som moden har ændret sig, og herrens ekvipage har undergået en gigantisk udvikling siden begyndelsen.

Men det er som om, at man stadig i dag aldrig går helt forkert i byen ved at iføre sig et par velskinnende sko til alt fra bryllup, begravelser og sociale sammenhænge som herre. Og hvis kvinden har et par flotte stilletter på, så ved man, at hun er klar til at tage sig godt ud.

Noget, der dog heller ikke har forandret sig, er den sociale status, der kan være forbundet med at iføre sig det “forkerte” par sko til en given lejlighed. Der vil sikkert af mange blive kigget skævt til dig, hvis du tog et par sutsko på til et 50årsjubilæum.

Selv ved noget, man skulle tro, der var forholdsvist simpelt, kan der være stor forskel. Et par løbesko/sneakers/kondisko skal helst være af det rette mærke og ikke en kopivare eller anden fæl efterligning.

Dog kan du foretage dine skokøb ét sted, hvor både støvler, sko og sneakers er skabt med lidenskab og passion siden år 1888, og hvert et par sko har sit personlige præg og ser flotte ud uanset brugssammenhængen.

Vi taler selvfølgelig om fabrikanten LLOYD, der er mestre i at skabe sko til damer og herrer.
Besøg dem HER.

Flere Nyheder