Accessories til den moderne mand

31 juli 2018 Marie Pedersen
Accessories til den moderne mand

Accessories til mænd

Det danske firma Men’s Classics forhandler accessories og tilbehør til den moderne mands garderobe. I sortimentet finder du alt fra ure, bælter, slips og punge. Men’s Classics er til manden, der har styr på sig selv og sin stil. Ham der ved, hvordan han vil opfattes, og klæder sig derefter.

Kvaliteten er i top, og priserne er blandt markedets laveste. Men’s Classics har derfor gjort det nemt og billigt at klæde sig stilfuldt og moderne.

Fokus på detaljen

Men’s Classics sætter med deres stilfulde accessories fokus på de detaljer, der kan gøre ethvert outfit mere stilet, elegant og professionelt. I sortimentet finder du bl.a. et udvalg af slips i moderne farver og mønstre. Et slips er velegnet til festlige anledninger, eller hvis du på dit arbejde skal være professionelt og præsentabelt klædt. Slipsene hos Men’s Classics fås i sorte, blå og bordeaux nuancer. Vil du tage dig endnu mere elegant ud, kan du med fordel vælge at bære en slipsenål sammen med dit slips. Hos Men’s Classics finder du ligeledes et udvalg af slipsenåle til ganske overkommelige priser. Du finder endvidere et udvalg af manchetknapper i sortimentet. Også disse vil lede folks opmærksomhed hen på detaljerne i dit outfit.

Mange mænd holder af at bære ure – og gerne ure, der udstråler eksklusivitet og maskulinitet. Netop dette er der taget højde for hos Men’s Classics. Til den kvalitetsbevidste mand er der skabt et sortiment af nøje udvalgte, luksuriøst udseende ure, bl.a. af mærkerne Sinobi og Megir. Vælg mellem et af de klassiske ure i serien Chronograph. Du finder ure med sølvfarvede, sorte og hvide urskiver. Vælg mellem ure med forskellige urremme, og find et ur der passer til din personlige stil.

Læs mere om ure og mange andre accessories her https://www.mensclassics.dk/, og bliv inspireret til at sætte dit eget præg på din stil.

Flere Nyheder